Teklif Verin veya Teklifler Alın!

Beğendiğiniz ilanlara uygun teklifler verebilir veya yayınladığınız ilanlar için onlarca teklif alabilirsiniz.

MESAJ AT TEKLİF VER
BU İLANIN SÜRESİ DOLMUŞTUR

TATLI PATATES FİDESİ

İlan No: 1365098

İlan no: 1365098
İlan Tarihi: 23 September 2021
Satış Tipi: Toptan
Lokasyon: Bodrum - Muğla/Türkiye
Fiyat(Adet Başına): 5.00 ₺
Kimden: Üretici
Teslim Tarihi: 1 March 2022
Teslim Şekli: Yerinde / Kargo
Kargo Ücreti: Satıcıya Ait
Satış Şekli: Parçalı Satışa Uygun
Min. Satış Miktarı: 250 Adet

Son yıllarda butik ve büyük market zincirlerinde aranan ve tüketimin %90 ı ithal edilen Tatlı Patatesi Doğal yöntem ve teknikler ve sürdürülebilir tarım ilkesi ile üretiyor, Tatlı patates ve fidesi satışını Türkiye genelinde gerçekleştiriyoruz.
Tatlı Patates, kahkahaçiçeğigiller familyasından çabuk adapte olan sarmaşık ve yayılıcı bir bitkidir. Bölge şartlarına göre nisan başından Haziran sonuna kadar ekilebilir. Ağustos-Eylül ayından itibaren boru şeklinde hoş çiçekler açar. Çiçekleri geçmeye başladığında ise, göstereceğiniz özen ve toprak yapısı ile doğru orantılı olarak, toprak altında kök başına 2 ile 8 kg arası yenilebilir kök yumrular yani Tatlı Patates oluşturur. Hasat ettiğiniz bu Tatlı Patatesleri uygun ortamda uzun süre muhafaza edebilir, afiyetle tüketebilirsiniz ve bir sonraki sezon için tohumluk olarak saklayabilirsiniz. .Haziran sonuna kadar ekim yapabileceğiniz fideleri sizler için DOĞAL ÜRETTİK .
Hatay bölgesi YEREL tür iç dokusu BEYAZ, Orta Amerika menşeli GEORGİA türü İç dokusu TURUNCU Japon menşeli OKİNOWA tür iç dokusu MOR renkte olarak 3 farklı tür Tatlı Patates Fidesi
SATIŞ TEDARİK AŞAMASI
1 : ÖN SİPARİŞİ
2: OCAK AYI İLK HAFTASI % 20 KAPORO ÖDEMESİ
3: TERCİH VE BÖLGE İKLİMİNE GÖRE NİSAN - HAZİRAN AYLARI ARASINDA TEDARİK
TEL:05539788111

Satıcı

yakup sabar